Grundlæggende trin for vellykket produktdesign

Udvikling af et produkt kan virke som en skræmmende opgave, men hvis du kender de grundlæggende trin og faser kræves ting vil være meget lettere. Produktdesign kan brydes ind i sverale trin.

Problem vurdering

Det er en god ide at skrive ned, hvad problemet er først. Skriv ikke løsningen på problemet på dette tidspunkt, selvom du ved hvordan du gør det. En ordentlig erklæring om problemet hjælper med at holde alle på samme side og arbejder for at eliminere projektkryb.

Design Specifikation

Dette er det trin, hvor en løsning på det tidligere definerede problem begynder at danne sig. På dette tidspunkt skal en liste over krav til alt, hvad du kan tænke på, skrives ned. Du kommer ikke op med en løsning, der kun indeholder de nødvendige krav til oprettelsen af ​​produktet. Nogle eksempler på, hvad der skal være på din liste, inkluderer en detailpris (hvor meget betaler folk at betale for dette), størrelsen på objektet (skal det passe ind i en persons hånd eller gennem en dør eller i en garage), hvordan Hurtig skal det gå, skal det være vandtæt, hvad skal det være af, bruger det batterier eller stikket ind i væggen. Denne liste kan fortsætte, men det vigtige er, at du lister, hvad der er vigtigt for dig. Denne liste hjælper dig og din designer i næste trin.

Idé generation

Nu kommer du et sted, problemet er blevet defineret og krav er sat. På dette tidspunkt bør du brainstorme og skitsere dine ideer. Du vil gerne komme med en eller to gode ideer, før du går videre til næste trin.

Konceptdesign

Når først mindst en god ide til det nye produkt er sket, vil du gerne have designet udarbejdet lidt mere detaljeret. Designeren vil komme med et grundlæggende 3d-design på en computer, der er detaljeret nok til at være sikker på, at ideen vil fungere, men ikke så detaljeret, at det tager mere end blot et par timer at fuldføre. Dette er det sidste trin, hvor en ide enten er givet det grønne lys eller affaldet.

Detaljeret design

Nu hvor et solid konceptdesign er skabt, er det tid til at komme ned på detaljerne. I denne fase skaber designeren detaljerede 3d virtuelle modeller af alle dele, udarbejder designproblemer, skaber samling og deltegninger til alle dele, finder leverandører til alle købte komponenter og skaber 3d fysiske prototyper, hvis det er nødvendigt. Denne fase er færdig, når alle problemer er løst, og der er blevet leveret et komplet sæt tegninger.

Test

Test er en meget vigtig del af produktdesign og bør ikke overses. Dette trin kan være så simpelt, at få et par personer til at bruge produktet til feed back eller så kompliceret som at sende det til et testlaboratorium som UL til grundig test af fagfolk.

Produktion

Det sidste trin i designprocessen er fremstilling, i dette trin vil du eller din designer finde passende produktionsfaciliteter til at skabe produktet. Du bliver nødt til at indgå en aftale med producenten om betingelserne for, hvad de vil levere, omkostningen og hvornår den vil blive leveret.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *